Wij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne in het pand. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen hebben we een risico-inventarisatieplan. Hierin hebben wij alle risico’s in het pand aangepakt en hersteld. Aspecten die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld controle van spelmateriaal en meubilair bij aanschaf en gebruik, veiligheid van de binnen en buitenruimtes, reinigen van speelgoed etc. De risico-inventarisatieplan wordt jaarlijks uitgevoerd.

De inspecteur van de GGD controleert hier jaarlijks heel scherp op. De veiligheid en hygiëne zijn bij kinderdagverblijf Happy Panda erg goed te noemen.

veiligheid

Dagelijks wordt er bij ons schoongemaakt waarbij ook hoeken en gaten niet vergeten worden. Kinderen slapen telkens in een fris opgemaakt bed en kinderen krijgen dagelijks gezonds voedsel gepresenteerd dat ook met de nodige zorg wordt voorbereid en bewaard.

Jaarlijks inventariseren wij alle risico’s aangaande veiligheid, gezondheid en hygiëne. Dit leggen we vast in een Risico inventarisatie Veiligheid en gezondheid. Vervolgens wordt er een actieplan opgesteld en worden er maatregelen genomen. Zie voor meer informatie onder GGD en documenten, Protocollen.

Veiligheid en Hygiene BSO Parkwijklaan 44
Veiligheid en Hygiene BSO Kastanjeplein 26

Start typing and press Enter to search