Kinderdagverblijf Almere

Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf in Almere? Zoekt u dan niet verder. Kinderopvang Happy Panda in Almere biedt voldoende mogelijkheden voor het verblijf van uw kind gedurende de gehele dag. Dit kan 5 dagen per week: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 06.00 tot 19.00 uur. Gedurende de dag zorgen wij ervoor dat uw kind voldoende vermaak heeft en zich spelenderwijs verder ontwikkelt.

Voor meer informatie over KDV Almere neemt u contact met ons op of belt u met 06 – 50 91 62 68. Wij zullen dan al uw vragen beantwoorden en indien mogelijk uw kind plaatsen voor KDV Almere.

KDV Almere

Kinderdagverblijf Almere van Kinderopvang Happy Panda in Almere biedt gedurende de gehele dag een leuke en leerzame omgeving voor uw kind. Onze ruimte openingstijden, van 06.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds, 5 dagen per week. Dit biedt u voldoende mogelijkheid om te werken en uw kind in een veilige en leerzame omgeving bij ons achter te laten.

Het is bij KDV Almere voor uw kinderen mogelijk om binnen en buiten te spelen. Wij hebben een ruime tuin, met hek er omheen zodat de kinderen bij lekker weer buiten kunnen spelen. Uiteraard verzorgen wij ook voldoende binnen activiteiten. Kinderdagverblijf Happy Panda in Almere.

Start typing and press Enter to search