Uw kind opvangen buiten schooltijden?

Kinderopvang Happy Panda in Almere Verzetswijk biedt uw kind Buitenschoolse Opvang. Tijdens deze opvang doen wij leuke activiteiten met de kinderen, binnen en buiten. Rondom de BSO hebben wij voldoende en veilige speelruimte voor de kinderen. Ook is er binnen voldoende speelgoed voor de kinderen. Bijvoorbeeld kleuren, met speelgoed spelen etc. Wij zorgen er voor dat uw kind altijd voldoende uitdaging heeft naast school. BSO Verzetswijk van Kinderopvang Happy Panda in Almere zorgt dat uw kind op tijd opgehaald wordt van school. Tevens zijn wij tot 19.00 uur geopend, zodat u na uw werk voldoende tijd heeft om uw kind op te halen.

Voor meer informatie over onze BSO Verzetswijk kunt u contact met ons opnemen of bellen met 06 – 50 91 62 68. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

BSO Almere

Voor Buitenschoolse opvang bent u bij Kinderopvang Happy Panda Almere aan het juiste adres. Wij hebben zeer veel ervaring met kinderen en het bedenken van activiteiten. Uw kind zal zich bij ons dan ook nooit vervelen en altijd voldoende uitdaging hebben. BSO Verzetswijk van Kinderopvang Happy Panda in Almere biedt zeer veel mogelijkheden voor uw kind om zich te ontwikkelen naast school. Ook hebben wij vaak seizoensgebonden activiteiten zoals bijvoorbeeld een herfstwandeling.

Start typing and press Enter to search