Buitenschoolse Opvang

Als u werkt in Almere, Lelystad, Amsterdam of omgeving dan is het niet altijd even makkelijk om opvang voor uw kind te vinden. Kinderopvang Happy Panda in Almere Verzetswijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw kind ook na schooltijd een leuke en leerzame tijd heeft. Ook hebben wij vaak leuke seizoensgebonden activiteiten, welke voor uw kind bijzonder leerzaam zijn. Bijvoorbeeld hebben wij in de zomer een watergevecht of in de herfst gaan wij een wandeling maken om takken en bladeren te zoeken.

Wilt u meer informatie over Kinderopvang Happy Panda in Almere Verzetswijk? Neemt u dan contact met ons op en wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

BSO Parkwijk

Bent u woonachtig in Almere Parkwijk en op zoek naar een BSO? Zoekt u dan niet verder! Kinderopvang Happy Panda is gevestigd in Almere Verzetswijk, vlakbij Almere Parkwijk. Onze medewerkers zorgen dat uw kind een fijne tijd heeft buiten school. Wij zorgen voor altijd afwisselende activiteiten, eventueel seizoensgebonden. Zodat uw kind naast spelen ook nog leerzaam bezig is. Elk kind is anders, daarom zorgen onze medewerkers er voor dat uw kind uitdagende activiteiten kan doen.

Wilt u meer informatie over onze tarieven en de mogelijkheden voor Buitenschoolse opvang? Kijkt u dan op onze tarieven pagina.

Start typing and press Enter to search